top of page

tietosuojakäytäntö

Rekisterinpitäjä: Sipoon autovaraosa oy, Iso kylätie 43 04130 Sipoo

Me vastaanotamme, keräämme ja säilytämme kaikki verkkosivuillamme antamasi tiedot tai tiedot jotka on toimitettu meille muulla tavalla. Lisäksi, keräämme internet protocol (Ip-) osoitteen jota käytetään tietokoneen littämiseen internettiin. Käytämme ohjelmistotyökaluja istunnon tietojen mittaamiseen ja keräämiseen, mukaan lukien sivun vastausajat, tiettyjen sivujen käyntien pituus, sivun vuorovaikutustiedot ja menetelmät, joita käytetään selaamaan pois sivulta. Keräämme myös henkilökohtaisia ​​tietoja (mukaan lukien nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero) Säilytämme tietoja kahden vuoden ajan. Sen jälkeen tiedot poistuvat järjestelmästämme.

Miksi käsittelemme tietojasi ?

Asiakassuhteen hoitaminen & tarjouspyyntöihin vastaaminen.

Kun suoritat yhteydenotto- tapahtuman verkkosivuillamme osana prosessia keräämme henkilökohtaisia tietoja jotka annat meille, kuten nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi.

Henkilötietojasi käytetään vain edellä mainituista syistä

Yrityksemme verkkosivu on Wix.com-alustalla, Wix.com tarjoaa meille online-alustan, jonka avulla voimme tarjota palveluitamme sinulle. Tietosi voidaan tallentaa Wix.comin tietojen tallennuksen, tietokantojen ja yleisten Wix.com -sovellusten kautta.
Ne tallentavat tiedot suojatuihin palvelimiin palomuurin takana.


 

Jos et halua meidän käsittelevän tietojasi enää, ota meihin yhteyttä : posti@sipoonautovaraosa.fi Pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä milloin tahansa, joten tarkista se usein. Muutokset ja selvennykset tulevat voimaan heti, kun ne julkaistaan ​​verkkosivustolla. Jos teemme merkittäviä muutoksia tähän käytäntöön, ilmoitamme sinulle, että se on päivitetty, jotta tiedät, mitä tietoja keräämme, miten sitä käytetään ja millä edellytyksillä käytämme ja / tai paljastamme se. Jos haluat: käyttää, korjata, muuttaa tai poistaa henkilökohtaisia ​tietojasi, sinua pyydetään ottamaan yhteyttä meihin osoitteessa posti@sipoonautovaraosa.fi

bottom of page