top of page

toimintatapamme koronan aikana

Näillä me pärjätään! → ohjeet meille ja sinulle asiakkaamme
- Suosittelemme desinfioimaan kädet kaupalle saapuessa sekä käyttämään maskia, jos
maski on unohtunut matkasta niin meillä on niitä myös veloituksetta
tarjolla.

 

- Kun autosi käy meillä huollossa, pyyhimme autostanne kuljettajan oven kahvat, ratin, käyttökytkimet, vaihdekepin sekä seisontajarrukahvan ja avaimet, ja sinulta toivomme että ystävällisesti jätät avaimista kaiken ylimääräisen pois, meille riittää pelkkä auton avain

- Emme ota allekirjoituksia työmääräyksiin, kuittaus voidaan hoitaa sähköpostilla, tekstiviestillä tai whatsapp-viestillä, 0443003747

 

- Pyrimme välttämään lähikontaktia asiakkaiden kanssa, tästä syystä korjaamon sisätiloissa ei voi oleskella (ymmärrettävistä syistä tämä ei koske korjaamomme asentajia)

 

- Halutessanne voitte tuoda auton huoltoon ilman käyntiä varaosakaupalla, varaa toki aika ennenkuin tuot auton; auton voi viedä suoraan korjaamolle, Kantoniityntie 38, korjaamon nosto-ovessa on luukku josta avaimet voi tiputtaa korjaamon sisään. Toinen vaihtoehto on jättää avaimet varaosaliikkeen postilaatikkoon, kun olette jättäneet avaimet laatikkoon / korjaamon luukkuun, laittakaa meille tekstiviesti tai whatsapp-viesti numeroon 0443003747 niin otamme avaimet pois. HUOM! Älä jätä avaimia illalla klo 17 jälkeen varaosakaupan postilaatikkoon, tämä käytössä vain varaosaliikkeen ollessa auki (ma-to 7-17, pe 7-15), korjaamolle avaimet voi jättää iltaisinkin.

 

- Auton nouto voidaan tarvittaessa sopia myös varaosakaupan ulkopuolelta aukioloaikojen puitteissa; maksu voidaan hoitaa tilisiirrolla joka maksetaan ennen auton luovutusta, ja auton nouto tapahtuu maksukuittia vastaan (kuitin maksusuorituksesta voi laittaa sähköpostiin tai näyttää autoa noudettaessa). Soita numeroon 0443003747 kun olet noutamassa autoa, tuomme avaimet teille ulos.

 

- Mikäli haluatte noutaa auton suoraan korjaamolta, maksu suoritetaan tilisiirrolla ennen auton noutoa, ja kuitti maksusta lähetetään sähköpostiin posti@sipoonautovaraosa.fi tai tekstiviestinä tai whatsapp-viestinä numeroon 0443003747

 

 

Kiitos yhteistyöstä ja ymmärryksestä!

tietosuojakäytäntö

Rekisterinpitäjä: Sipoon autovaraosa oy, Iso kylätie 43 04130 Sipoo

Me vastaanotamme, keräämme ja säilytämme kaikki verkkosivuillamme antamasi tiedot tai tiedot jotka on toimitettu meille muulla tavalla. Lisäksi, keräämme internet protocol (Ip-) osoitteen jota käytetään tietokoneen littämiseen internettiin. Käytämme ohjelmistotyökaluja istunnon tietojen mittaamiseen ja keräämiseen, mukaan lukien sivun vastausajat, tiettyjen sivujen käyntien pituus, sivun vuorovaikutustiedot ja menetelmät, joita käytetään selaamaan pois sivulta. Keräämme myös henkilökohtaisia ​​tietoja (mukaan lukien nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero) Säilytämme tietoja kahden vuoden ajan. Sen jälkeen tiedot poistuvat järjestelmästämme.

Miksi käsittelemme tietojasi ?

Asiakassuhteen hoitaminen & tarjouspyyntöihin vastaaminen.

Kun suoritat yhteydenotto- tapahtuman verkkosivuillamme osana prosessia keräämme henkilökohtaisia tietoja jotka annat meille, kuten nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi.

Henkilötietojasi käytetään vain edellä mainituista syistä

Yrityksemme verkkosivu on Wix.com-alustalla, Wix.com tarjoaa meille online-alustan, jonka avulla voimme tarjota palveluitamme sinulle. Tietosi voidaan tallentaa Wix.comin tietojen tallennuksen, tietokantojen ja yleisten Wix.com -sovellusten kautta.
Ne tallentavat tiedot suojatuihin palvelimiin palomuurin takana.


 

Jos et halua meidän käsittelevän tietojasi enää, ota meihin yhteyttä : posti@sipoonautovaraosa.fi Pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä milloin tahansa, joten tarkista se usein. Muutokset ja selvennykset tulevat voimaan heti, kun ne julkaistaan ​​verkkosivustolla. Jos teemme merkittäviä muutoksia tähän käytäntöön, ilmoitamme sinulle, että se on päivitetty, jotta tiedät, mitä tietoja keräämme, miten sitä käytetään ja millä edellytyksillä käytämme ja / tai paljastamme se. Jos haluat: käyttää, korjata, muuttaa tai poistaa henkilökohtaisia ​tietojasi, sinua pyydetään ottamaan yhteyttä meihin osoitteessa posti@sipoonautovaraosa.fi

bottom of page