top of page

Intervallservice

VILKEN SERVICE BEHÖVER DU ?

Våra professionella mekaniker gör ett nogrant jobb och sätter sig in i att din bil blir i skick och fungerar. Därför ger vi också garanti för alla servicar. Garantin håller när du servar din bil hos oss. Vi meddelar dig direkt om det blir nån ändring medan vi reparerar din bil.

RESERVERA TID 044 300 3747

GARANTI
BIL GRANSKNING
INTERVALLSERVICE

Våra professionella mekaniker gör ett nogrant jobb och sätter sig in i att din bil blir i skick och fungerar. Därför ger vi också garanti för alla servicar. Garantin håller när du servar din bil hos oss. Vi meddelar dig direkt om det blir nån ändring medan vi reparerar din bil.

REPARATIONER

Är du påväg och besikta din bil och vill veta i vilket skick din bil är? Eller har du just köpt en ny bil och vill vara säker att den är i skick. Hämta din bil till oss så gör vi en nogrann undersökning av din bil.

Vi är specialicerade i intervallservicar och vi lovar garanti både på reserdelarna som används och jobbet som görs. Vi servar alla vanligaste bil märkken. Vi utför intervallservicen enligt bil tilverkarens instruktioner. Efter servicen får du en nogrann beskrivning av de gjorda åtgärderna. Vi sparar dom gjorda servicana på vårt dator system, så din bils information hittas lätt i framtiden.

Om din bil trixar, hämta den till oss. Vi förbereder en kostnadsberäkning för arbetet, efter det vet du vad reparationer kommer att kosta. Till servicen hörs te.x broms reparationer, chassis och avgasrörs reparationer, hjul riktningar, mätning av avgas utsläpp för bensa- och dieselbilar och även luftkonditionerings service och reparationer. Vi sköter även andra vanliga reparationer.

 

 

 

 

 

Du kan hämta bilen som ska servas rakt till verkstaden eller till reservdelsbutiken.

 

I behov kan du även reservera en ersättningsbil. Daglig hyra 15,00€ + 0,30€ /km. Bestäm med oss om ersättningsbil när du reserverar servicen.

För reparationer debiterar vi 75,00 e/h, priset innehåller 24% alv.

För reparationen får du marknadens bästa garanti för både jobbet och reservdelarna.

Garantin är i kraft i 3 år eller 100 000 körkilometer. Garantireparationer sköts snabbt hos oss, inget kvitto behövs.

För andra än Kaha:s levererade delar lovar vi normal garanti.

Vi har i vårt bruk branshens senaste teknik. Som specialitet har vi Autocoms feldiagnosenhet och VCDS-diagnosenhet för VAG-konsernens bilar: Volkswagen, Seat, Skoda och Audi.

" Professionell och vänlig service,  ett nöje att göra affärer med er och bilen tycker också om det. Tack! "

Varför välja oss?

Why We're Great >

RESURSSWE.png

RING OSS

E-POST

ÖPPET

Tel. 044 300 3747
Må-Tors 7:00-17:00
Fre: 7:00-15:00

FÖRSTA KLASS KVALITET

FRÅN OSS

KOM OCH BESÖK OSS

Vi reparerar och servar din bil professionelt.
Vi använder dom bästa möjliga reservdelarna och ger garanti på både delarna och arbetet.
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
- Intervallservice, Reparationer
- Ersättningsbil
- Reservdelar och tillbehör
Reservdelsbutiken
Stora byvägen 43
04130 Sipoo
bottom of page